Začetek dejavnosti sega v leto 1970, ko je Olga Markovič pričela izdelovati različne LDPE vreče. Po širitvi in tudi prehodu na ekstrudiranje rokavov ter folij je dejavnost leta 1994 preselila v novo zgrajeno delavnico v Log pri Žužemberku, kjer je poslovala kot samostojna podjetnica OLMAPLAST Olga Markovič s.p. vse do leta 2003, ko se je upokojila.

Na isti lokaciji je opravljal pod imenom FOLIJAPLAST Andrej Markovič s.p., ki je po prenehanju poslovanja OLMAPLAST-a prevzel zaposlene, opremo in oskrbo poslovnih partnerjev. Zaradi tega, ker se je pokazala potreba po širitvi poslovnih prostorov so se v letu 2006 zgradili dodatni poslovni prostori v skupni uporabni površini cca. 500m2. FOLIJAPLAST Andrej Markovič s.p. je nadaljeval z dejavnostjo vse do septembra 2013, to je preoblikovanja v FOLIJAPLAST d.o.o., ki ima trenutno 13 zaposlenih. Direktor FOLIJAPLAST d.o.o. je Andrej Markovič.

Od samega začetka dejavnosti OLMAPLAST-a in v nadaljevanju FOLIJAPLAST d.o.o. je bila prva prioriteta zadovoljitev potreb in zahtev farmacevtske industrije. Razvojna vlaganja so bila in so še sedaj usmerjena za čim bolj kvalitetno zadovoljitev zahtev farmacevtske industrije

Več o politiki kakovosti si lahko preberete v dokumentu: Politika kakovosti

Naši certifikati

Naši partnerji